AYDIN / EFELER - Kardeşköy Ortaokulu

Adnan ÇAM - Okul Müdürü

1961 yılında Aydın Karacasu Ataeymir Kasabasında doğdu. İlkokulu ve Ortaokulu Ataeymir’de bitirdikten sonra Lise Öğrenimini Aydın’da Yüksek öğrenimini Konya Selçuk Üniversitesinde tamamladı. 1985 yılında Konya Beyşehir Üstünler Kasabasında öğretmen olarak atandı 6 yıl burada çalıştıktan sonra Kars Selim Lisesine atandı 2 ay görev yaptıktan sonra Asteğmen öğretmen olarak Edirne Mimar Sinan Ortaokulunda görev yaptı. Askerlik dönüşü tekrar selim lisesine döndükten kısa süre sonra bu okulda yönetici oldu. Zorunlu hizmetini tamamladıktan sonra 1994 yılında Aydın Karacasu lisesine atandı.1996 tarihine kadar müdür yardımcısı olarak çalıştıktan sonra Karacasu ilçe milli eğitim müdürlüğüne atandı. 2 yıl Şube müdürlüğü yaptı. 1999 yılında hizmetin gereği olarak bu görevden alınarak Karacasu Halk Eğitim Merkezi Müdür yardımcılığına atandı. 2004 yılında tekrar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğüne görevlendirildi. 2005 Ağustos ayında Aydın Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcılığına kendi isteğiyle atandı. 8 yıl bu görevini tamamlayarak çalışma süresine bağlı yer değiştirme sebebiyle 25 Aralık 2013 tarihinde Aydın Efeler Anadolu Lisesi Müdür yardımcılığı görevine atandı 08.Ekim 2014 tarihinden itibaren Aydın Cumhuriyet Anadolu Lisesine Okul Müdürü Olarak atandı. 5 Yıl bu okulda müdür olarak çalıştıktan sonra 03 Temmuz 2019 tarihinde bir 4 yıl daha çalışma süresi olmasına rağmen tercihen Aydın Efeler Kardeşköy Ortaokuluna Okul Müdürü olarak atandı. Halen görevini devam etmektedir. Bilgisayar bilgisi iyi derece de olup satranç yardımcı antrenörlüğü ve aday hakemlik sertifikaları bulunmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.